dimecres, 27 de novembre del 2013

Sortida "Fish&Chips" i Parc del Poble Nou

Ahir mateix vàrem gaudir d'una gran experiència, poder assistir com a públic a la gravació del programa "Fish & Chips", un programa de televisió on es fomenta l'ús de l'anglès en diferents proves a la vegada que ens ho passem la mar de bé! Els nostres companys Ma. del Mar Azemar i Arnau Solano, de 6è E.P. hi participaven com a concursants i nosaltres vàrem animar-los i representar a l'Escola Patufet.

Tots a punt per entrar als estudis de televisió!


Un cop dins els estudis, i abans de passar a plató vàrem esmorzar i una noia de l'equip de producció va repassar amb tots nosaltres la coreografia del programa. Mireu, mireu què bé ho fem!


quina marxa!

Entrar dins el plató va ser molt emocionant "We are fish! Weeee are fiiiiiiiish!" animàvem. En cap moment es va deixar d'animar i menys encara quan l'equip fish (nosaltres) va resultar guanyador.

Que quedi clar, we are FISH!

Preparats per animar


Algú va acabar dins la piscina de boles!?!

El matí va passar volant, i després de la gravació vàrem apropar-nos al Parc central del Poble Nou a dinar i passar una bona estona jugant tots junts.

Compartim junts l'estona de dinar!

Bon profit Júlia i Lidia!

A jugaaaaaaar!!!



La sortida va ser tot un èxit, ens van felicitar als estudis de televisió, els encarregats del plató i al metro també! Però sobretot, ens ho vàrem passar molt bé, d'això es tractava, no?

Petonets,
Cèlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada