dilluns, 3 de novembre del 2014

CELEBREM LA CASTANYADA !!!!


Aquesta darrera setmana ha estat plena de sorpreses, totes relacionades amb la festa de Tots Sants amb uns quants "tocs" de Halloween, en resum: LA CASTANYADA!!!

Dilluns a la tarda feia por pujar a la quarta planta, sabeu per què? Doncs perquè en comptes de laboratori i biblioteca hi havia.... el  túnel del terror... els més atrevits ens hi vam acostar, llàstima que estava tan fosc que van sortir molt poques fotos:




Dijous ens vam reunir amb els nostres companys de 3r per seguir la vella tradició d'explicar contes de por a la vora del foc. En aquest cas el foc eren unes quantes espelmes que teníem sobre la taula...vam passar una bona estona, els contes que havíem preparat les senyoretes van agradar tant que uns quants nens i nenes es van animar a explicar-ne més!










Per fi va arribar divendres, el gran dia de la Castanyada! Per anar "fent boca" a la classe vam fer una desfilada per veure com havíem quedat de guapos/es:





Després vam baixar al pati on el Pepe ja feia estona que estava torrant castanyes.
Ens vam reunir amb gairebé tota l'escola per veure l'obra de teatre que havien preparat els de 6è, va ser un gran èxit, des d'aquí els felicitem!!!
A continuació els nens i nenes d'educació infantil van ballar una dansa molt alegre i per acabar tots vam cantar cançons. 




 

 Mentrestant vam començar a menjar les castanyes torrades que estaven boníssimes!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada