dimarts, 23 de desembre del 2014

Nadal...

Aquests últims dies han estat plens d'emocions nadalenques... Aquí en teniu un breu resum.
Dijous passat vam anar a veure la fira de santa Llúcia de la Sagrada Família.
 
 
 
 


 





 
En el camí de tornada vam parar en una zona d'esbarjo del Passeig de Sant Joan. Tant sí com no, les "senyoretes" vam estar convidades per unanimitat a baixar pel tobogan. L'Esperança abans de baixar i després de baixar (no la veieu perquè anava molt ràpida!). 
 

 La Cèlia abans i després de baixar i el mateix per la Maria, aconseguit!!!!!

 



 No se si ho sabeu, però aquest any a la classe de 4t hem tingut una comissió de nens i nenes que voluntàriament han preparat tot el que necessitàvem per aquestes festes: poemes, guarniments... El calendari d'Advent n'és una mostra. Després de pensar-ho bé, entre tots van decidir que havia de ser un Pare Noel que vingués carregat de regals que portaven els nostres desitjos. La idea era bona, però dibuixar un Pare Noel... sort de la Marta, la professora de plàstica, que molt amablement el va dibuixar, mireu que bé va quedar:



El dia 20 el Jordi va fer 9 anys i a l'hora de berenar  vam aprofitar per a dir-li: 
 

PER MOLTS ANYS!!!!

Avui, últim dia del trimestre, una activitat que tots i totes esperàvem amb il.lusió: l'amic invisible. Al matí tot eren mirades de complicitat amb el paquet ben amagat perquè ningú el veiés...Hem anat obrint el que tothom ha anat preparant pensant amb el/la seu/va amic/ga....Al final els amics han deixat de ser invisibles i ho hem celebrat menjant-nos el pastís que el Marc li ha fet a la seva amiga invisible. Estava boníssim!!!!!!

 


 Mmmmmmm.........!!!!!!


Com que estareu tants dies sense escola us deixo aquest enllaç nadalenc  perquè no us aborriu.

I ara després de tantes emocions, només em resta desitjar-vos a tots:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada